Nytt hjem for bedrifter på Snapchat

2

Publisert 10 september 2021, 08:09 av Tor Børre Gaasland

Nå kan man opprette en egen offentlig profil for bedrifter i alle størrelser på Snapchat. Hvordan fungerer dette?

 

Facebook og Instagram har lenge gitt bedrifter muligheten til å opprette egne bedriftssider/profiler. Nå har det kommet til Snapchat, og i likhet med sine konkurrenter, har Snapchat gitt bedrifter muligheten til å bli oppdaget organisk, bygge følgere, selge produkter og huse alt av deres unike innhold under ett og samme tak.


Hvordan fungerer det?


Med en offentlig profil kan bedrifter få kontakt med kundene sine organisk ved å fremheve engasjerende og nyttig innhold. I tillegg kan man vise frem AR-linser (les mer her) som man har laget og dele produkter rett i appen. Samtidig som dette pågår, får du viktig innsikt og data som bedriften din trenger for å vite hva som fungerer og ikke.

Viktige funksjoner i en bedriftsprofil inkluderer:

    • Offentlige Stories: Del hva som skjer i bedriftens verden f.eks bak kulissene og daglige aktiviteter. På denne måten skaper man en dypere forbindelse med fellesskapet.
    • AR-linser: Publiser AR-linser i bedriftsprofilen for å sikre at de mest oppslukende AR-opplevelsene kan bli oppdaget av alle Snapchattere.
    • Lagrede historier: Vis frem dine beste offentlige Snaps, Stories, bilder eller videoer permanent.
    • Native butikk: Koble Shopify-butikken din til profilen din, slik at Snapchatters kan bla gjennom, prøve og kjøpe gjennom “Shop” -funksjonen, og gjøre Snapchat til et nytt salgssted.
    • Målbarhet Bruk innsikt til å gjøre innholdet enda bedre for bedriftens følgere 

 

Vil du vite mer om Snapchat? Bli med på Vivas webinar 21. oktober om hvordan du når målgruppen din på Snapchat!Andre muligheter


I tillegg kan bedrifter koble annonsekontoen sin til den offentlige profilen og bruke engasjementet på profilen til å sende nye annonser til Snapchattere som allerede har vært i kontakt med bedriften. Dette er et tillegg til vanlig annonsering ved bruk av Snapchat pixel og interesser. Test ut denne nyheten i dag!

For å komme i gang, registrer deg her og gå til “public profiles” annonsekontoen din! 

Mer Viva i innboksen din!