Viva er Facebook Marketing Partner

2

Publisert 28 augusti 2020, 14:08 av

Viva har i en stund nå vært en stolt Facebook Marketing Partner. Dette betyr at Facebook anbefaler Viva Media som byrå for å hjelpe til ved annonsering på sine plattformer. Det er omtrent som alltid å ha en bestevenn ved sin side, som er kjempeklok og hjelper deg med å ta riktige beslutninger hver eneste dag.

Som Facebook Marketing Partner –  FMP –  får vi som selskap tilgang til mange fordeler som gjør oss mer skjerpet i alle steg – fra planlegging, utførelse og oppfølgning. Betingelsene Facebook stiller for at et byrå skal bli FMP, er høye. Kravene til kampanjeoppsett, optimalisering, sporing, resultater og kostnader er kriterier som må oppfylles for å bli samarbeidspartner med Facebook. Dersom man lykkes med å oppnå målene, anbefaler Facebook de utvalgte byråene rundt om i verden med akkurat dette (i.e. FMP) som en garanti for å stå sterkt når  det blåser sterkt.

 

Facebook Marketing Partner

 

Mer konkret får vi som byrå «best practice»-materialer for kampanjeplanlegging, tips rundt gjennomføring og anbefalinger om hvordan vi best måler resultater. Gjennom ukentlig kontakt mellom support fra Facebook og våre egne Social Media Managers i Norge og Sverige får vi nå mer muskelkraft til å gjøre våre kunders annonsering til den kvasseste på markedet. 

 

Som FMP følger det også med et ansvar om å ivareta resultater for kundene våre, for uten resultater er det ingen fremtid, og utmerkelsen kan når som helst trekkes tilbake. Samspillet mellom Viva Media, våre kunders annonsering og Facebook er derfor av største betydning for å alltid ligge i forkant. 

 

Kort og godt: Facebook Marketing Partner betyr at vi er en skikkelig god venn som står ved din side, uansett vær og vind.

 

Over og ut,

Alexander Johansson 

Social Media Specialist

Mer Viva i innboksen din!