E-handel

Samfunnets raske digitalisering gjør at mulighetene og etterspørselen etter e-handel er større enn noensinne. Som nettforhandler finnes man tilgjengelig for kunden hele tiden, der kunden befinner seg. Via datamaskin, nettbrett og ikke minst mobilen tar vi stadig imot tilbud, søker etter butikker og foretar undersøkelser om varer og tjenester. Steget til å handle over nettet er som oftest bare et klikk unna.

 

Digital strategi

Å markedsføre e-handel innebærer konstant optimalisering  av kampanjer i ulike kanaler og behandling av en stor mengde data, spesielt hvis man har et stort vareutvalg og vil ta i bruk rabatter og tilbud for å trekke til seg kunder. Dette er noe som krever tid og kunnskap.

 

Når det gjelder e-handel er målet å nå rett person med rett budskap til rett tid. Men konkurransen om å nå den potensielle kunden er tøff. For å drive en fremgangsrik netthandel på langs sikt kreves det en digital strategi.

 

Vår løsning

Vi hjelper hundrevis av nettforhandlere med sin markedsføring der vi utformer strategier for å nå de rette personene, nemlig de som genererer kjøp. Dette betyr at vi tilpasser budskap og innhold etter målgruppe og kanal, setter opp og optimaliserer kampanjer mot konvertering og tilpasser budgivingsstrategier basert på kjøpevaner. Vi arbeider også med konverteringsoptimalisering for at nettstedet skal være utformet på en måte som gir brukeren en god opplevelse og tydelig informasjon, som igjen genererer flere kjøp.

 

Med verktøyet vi bruker for å hjelpe kunder med deres nettbutikker, blir hele lageret deres umiddelbart tilgjengelig som annonser på nettet. Prisendringer og endringer i varebeholdning oppdateres automatisk, i og med at annonsene er direkte knyttet til produktkatalogen. Du kan derfor være trygg på at kundene får korrekt informasjon og at hvert klikk på annonsen fører dem rett til en kjøpsmulighet!

 

Transparens

Vi tar ikke noe etableringsgebyr og løsningene våre gjør at du alltid selv beholder kontrollen over netthandelen og har fullt innsyn i markedsføringen av den. Du eier kontoene dine og har tilgang til all statistikk når du måtte ønske det.

 

Produktannonsering

Med våre verktøy kan vi også hjelpe deg med produktannonsering. Produktannonser er et effektivt supplement til sponsede lenker og de inneholder ytterligere informasjon, som for eksempel produktbilder, pris og e-forhandlerens navn, uten at ytterligere søkeord eller annonsetekst kreves. Kunder som klikker på produktannonsen, omdirigeres til nettstedet ditt og den varen de er interessert i. Akkurat som med sponsede lenker, belastes man bare når noen klikker på annonsen din og besøker nettstedet deres.

 

Er det på tide å gi e-handelen en boost? Ta kontakt med oss, så forteller vi mer!