Viva

Vi tar deg fra behov til løsning, uansett utfordring.

Viva er et markedsføringsbyrå med en unik og god kombinasjon av media, performance og reklame. Funksjonene til tre byråer møtes i ett – markedsføring med øye for helheten, helt enkelt. Vi er et stort team med markedsføringseksperter innen en rekke ulike områder som er klare for å ta deg i mål. Én gang, hver måned, eller år for år! Valget er ditt.

Utforske og analysere

For å kunne legge ut på reisen mot drømmen, må man danne seg et tydelig bilde av hvor man står. Derfor starter vi alltid med nyfikent å utforske din nåværende posisjon og hvilke behov og ressurser du har. Deretter danner vi oss et tydelig bilde av din ønskede posisjon, og begynner å planlegge hvordan vi skal komme oss dit sammen. Vi analyserer dataene og informasjonen din for å skaffe oss innsikt og visdom derfra.

Planlegge

Basert på analysen og med fokus på din ønskede posisjon bygger vi en tydelig vei fremover, omgitt av aktiviteter, samhandlinger og tiltak i form av en medie- og aktivitetsplan. Det vi oppretter sammen, våkner til liv og merkevaren din begynner å vokse. Teamet ditt hos Viva blir med deg hele veien og tilpasses fortløpende for å møte nye behov.

Reklame og produksjon

Vi ordner hva enn du måtte trenge underveis på reisen, alt for at merkevaren din skal ha en tydelig grafisk form og stemme, eller følelse, som vi pleier å si. Kreativt konsept, grafisk innpakning, snertne reklametekster, en hel identitet fra idé til produksjon. Det er derfor vi våger å si at vi er hele markedsføringen din.

Plassere i kanaler

Mange ønsker å starte her, men det er først noen steg senere at vi begynner å kikke på kanaler. Kanaler er nemlig bare et middel for å nå målgruppen din, der vi kontinuerlig optimaliserer for størst mulig effekt. Reisene våre går ikke i rake linjer. Når vi har levert et materiale eller aktivert et tiltak, måler vi alltid resultatet, noe du alltid har tilgang til, siden vi sammen følger utviklingen din mot de fastsatte målene.

Kontakt oss

Vi er et markedsføringsbyrå som ønsker å forenkle livet for kundene våre.