Viva

Nå frem til kunden

Et godt innhold er tilpasset både målgruppen, kundereisen og kanalen. Alt for å virkelig nå frem til kunden din.

Nå inn til kunden din

For at bedriften din skal kunne vokse eller beholde posisjonen sin, er markedsføring avgjørende. Utvalget, kanalene og mulighetene er nærmest uendelige, og samtidig skjer det en rask og spennende utvikling som hele tiden skaper nye forutsetninger. Som kunde hos Viva sørger vi for at all markedsføringen din henger sammen, og at forretningsmålene oppnås. Vi tar sikte på å skape synergieffekter som gjør markedsføringen enda mer kraftfull, enten vi får tilliten til å markedsføre bedriften din på eksempelvis Facebook, eller gjennom en rekke ulike kanaler.

Én kanal eller flere

Viva Media har sin opprinnelse i det digitale, og vi besitter en enorm kunnskap om søkemotormarkedsføring, sosiale medier og programmatisk annonsering. Men i de siste årene har vi også utviklet vår kompetanse innen de tradisjonelle kanalene. Gitt vår bredde av ulike kanalkompetanser kan vi i trinnet før analyse danne oss innsikt basert på de nyeste funksjonene og mulighetene for annonsering, noe som gjør at vi kan legge en virkningsfull mediestrategi og -plan. I den kreative fremstillingen av idé og konsept bygger vi deretter videre på innsikten fra analysen, noe som resulterer i en spisset markedsføring med øye for helheten.

Resultatfokusert

For oss bunner fremgangsrik markedsføring i en effektiv strategi, i en tydelig målsetting basert på analyse. Deretter, basert på målsettingen, legger vi en enhetlig strategi og medieplan som er skreddersydd for bedriften og dine forutsetninger. Som kunde hos oss får du tilgang til alle medvirkende faktorer, fra analyse og planlegging, til gjennomføring og forhandling, løpende optimalisering og rapportering med tolkning av statistikk.

Samtlige kanaler i medieplanen din evalueres og forbedres fortløpende, i fellesskap og hver for seg, noe som gjør det mulig å følge opp og vurdere satsningsområder for de som ønsker å komme i forkant. Dette betyr at du som kunde hos oss stadig utvikler deg, og at du hver dag kan gjøre markedsføringen din enda litt bedre. Det er dette som driver oss og gjør digital og tradisjonell markedsføring til en av våre største interesser!

Vi hjelper deg med blant annet

SEO

SEM

Print

Kontakt oss i dag!

Vi kan markedsføring

La oss hjelpe deg med å nå dine mål!