Viva

Reklame

Du får en strålende forretningsidé, men for at den skal nå sitt fulle potensial, trenger du å formidle den til kunden din. Vi i Viva hjelper deg med å utforme denne markedsføringen. Fra idé til produksjon.

Riktig kommunikasjon

Mennesker tar til seg kommunikasjon, ikke bare gjennom hodet, men også gjennom hjertet. Vi er engasjerte kreatører, animatører, formgivere og tekstforfattere, og vi kan utvikle fremgangsrike konsepter, budskap og grafiske identiteter, eller produsere fengslende og fargesprakende filmer, annonser og nettsteder for deg. Men fremfor alt er vi mennesker som kommuniserer med mennesker.

For å nå inn til mennesker må man berøre dem på flere ulike plan. Vi jobber med både hodet og hjertet – og sørger for å treffe rett sted hos kunden din.

Vi finner din identitet

Du kan få hjelp av oss med all kommunikasjonen rundt merkevaren din, eller med en enkeltkampanje eller bare en annonse. Vi kan komme inn på alle trinn i prosessen. Hvis du trenger det, hjelper vi deg fra grunnen av og finner merkevarens identitet.

Har du allerede en ferdig plan for hva du ønsker å produsere? Da lager vi innholdet for deg, og tilpasser det til riktig kanal. Du får det produktet du hadde tenkt deg, men med enda høyere kreativ ytelse.

Trenger du hjelp med hele merkevaren? Ingen problem. Vi bygger opp merkevaren din og hjelper deg med valg av navn, form, farge, konseptbilder, budskap og tonalitet i merkevarens stemme. Vi skaper en helhetsopplevelse av bedriften, som treffer akkurat der den skal.

La oss fortelle verden hvem merkevaren er – og om alt det fantastiske den har å tilby.

Kompetanse nok for alle utfordringer

Vi i Viva brenner for å hjelpe deg med alle ledd i markedsføringen – fra idé til virkeliggjørelse. Basert på analyseinnsikt, utformer vi riktig kommunikasjon som siden pakketeres for hver enkelt kanal i medieplanen. Takket være Vivas særdeles brede kanalekspertise, holder Vivas kreatører seg oppdatert på de siste mulighetene for å nå ut til kundene dine i alt fra SEO og Facebook til YouTube. Etter gjennomført kommunikasjonsinnsats analyserer vi resultatene, slik at vi hele tiden skal kunne forbedre markedsføringen din. Vi samarbeider med deg – og med hverandre.

Du velger selv i hvilken utstrekning du ønsker hjelp fra oss, være seg til en punktinnsats eller til et kontinuerlig samarbeid. Men, målet vårt er å være din langsiktige partner, slik at virksomheten din kan vokse og generere en varig verdi.

Vi hjelper deg blant annet med

Kontakt oss i dag!