Konverteringsoptimalisering

Det er mulig å investere i annonsering mot en relevant målgruppe i treffsikre kanaler, men likevel bomme på målet – nemlig at investeringen skal føre til flere kundekontakter. Det holder ikke at man får treff på nettstedet, men det handler om hva de besøkende gjør der. Det er med fokus på dette man genererer digital forretningsvirksomhet og får fullt utbytte av markedsføringen. Ofte er det de små justeringene på nettstedet som utgjør den store forskjellen. Løsningen er konverteringsoptimalisering.

 

Analyse

Ved å nøye analysere trafikken på et nettsted er det mulig å forstå hvordan nettstedet brukes og dermed hvordan det kan forbedres. Konverteringsoptimalisering (CRO) gir innsikt i de besøkendes oppførsel på et nettsted og det lar en justere og optimalisere besøksstrømmen slik at man får riktig effekt av trafikken. Små – men riktige – endringer gir ofte stor effekt!

 

Handlingsplan

Vårt CRO-arbeid starter med en analyse som legger grunnlaget for en handlingsplan for å finne svakheter og optimalisere funksjoner på nettstedet ditt. Analysen bygger på en kombinasjon av vitenskap og kreativitet. Vi avgjør hvilke områder på nettstedet som skal testes, vi utfører testene og siden evaluerer og implementerer vi optimaliseringene. Vi skreddersyr all implementering og gjennomfører både teknisk sporing og analysearbeid i henhold til dine spesifikke forutsetninger.

 

Hos oss får du en personlig nettanalytiker som leder CRO-arbeidet og sikrer hele prosessen. Sammen med nettanalytikeren kartlegger dere målene for arbeidet, og avgjør muligheten for å høyne andelen besøkende som utfører verdiskapende aktiviteter på nettstedet ditt.

 

I Viva Convert inngår:

Analyse

  • Implementering av sporing
  • Nettstedsanalyse
  • Trafikkanalyse
  • Layoutforslag

A/B-testning

  • Foranalyse
  • Layoutforslag
  • Teknisk implementering
  • Testevaluering

 

Prøv kalkulatoren vår og oppdag hvordan små endringer kan gi store utslag på nettsiden din!

Nøl ikke med å ta kontakt med oss om du vil vite mer om hvordan nettstedet kan optimaliseres for å oppnå en høyere avkastning på dine digitale investeringer.

 

Flere forretninger

En besøkende til nettstedet kan være en nye potensiell forretningsforbindelse. Derfor bør steget til å ta kontakt, registrere seg eller kanskje gjennomføre et kjøp via nettstedet, være så enkelt og tydelig som mulig. Produktet ”Økt virksomhet” innebærer at vi implementerer et skreddersydd kampanjeskjema som møter de besøkende som kommer til nettstedet ditt. Gjennom kampanjeskjemaet introduseres flere potensielle kunder til nettstedet ditt og dermed øker omsetningsmulighetene.