Livet på Viva

Vi er et team som sammen ønsker å gi kundene våre det aller beste. Det er en hverdag med høyt tempo, store mål og mye latter. Våre kollegaer og medarbeidere forteller om livet på Viva.
We Are Viva
We Are Viva

We Are Viva

En hyllning till Vivas sanna hjältar, våra fantastiska medarbetare som tillsammans skapar VIVA! Tack för en helt oförglömlig kickoff! #weareviva #letsviva ✌️

Daniel Severin

Daniel er vår markedskoordinator. Det han liker aller best med Viva, er tempoet og det at den beste ideen vinner frem, uansett hvem den kommer fra.

Felicia Svensson

Felicia jobber på back office-avdelingen vår. Hun ivrer etter at kunder og medarbeidere skal føle seg trygge og glade.

Javeed Syed

Javeed jobber som programvareutvikler og drives av et ønske om å skape anvendelige løsninger som hjelper andre.

Partnere og sertifikat

Vi er en Google Partner og vi er stolte av vårt samarbeid med Google. Sertifikatet garanterer at vi arbeider i henhold til den nyeste prakisen og metodene for annonsering på Google.
Vår sertifisering som Google Google Shopping Certified Consultants garanterer vår kompetanse innen annonsering på Googles e -handel og prissammenligningstjeneste Google Shopping.
Som Google Analytics Certified Partner har vi spesialisert kompetanse i analyseverktøyet som leveres av Google, og kan gi råd og opplæring for bedrifter.
Vår YouTube-sertifisering sikrer at vi har kunnskap om og arbeider med de nyeste og mest fremgangsrike metodene for annonsering via YouTube-kanaler.
Vi er partnere til Microsofts søkemotor Bing. Det gjør at vi kontinuerlig holder oss oppdaterte innen annonsering i deres søketjeneste og applikasjoner .
Sertifiseringen sikrer vår ekspertise innen søkeannonsering, inkludert de beste metodene for å opprette, administrere og optimalisere kampanjer på AdWords.

Kunder

Våre kunders mål er våre mål. Vår lidenskap er å forenkle, fornye og forbedre våre kunders digitale markedsføring. Her finner du noen av kundene våre og kan høre hva de sier om oss.
Kunder
Kunder

AM SYSTEM

”Viva Media håndterer i dag 80 % av markedsføringen vår. De driver oss fremover som bedrift og det føles virkelig som om Viva bryr seg om AM Systems.”

ServiceFinder.se

”Viva Media er et stort selskap, men det er sjelden jeg legger merke til det på grunn av deres personlige kontakt og forståelse for vår forretningsdrift.”

Sollentuna Bildemontering

”Viva Media besitter den kompetansen som vi har manglet. Når har vi en strategi og en medieplan. Vi har en medspiller som vi kan rådføre oss med når vi skal nå ut i ulike kampanjer.”

Teubers Rör

”Det er som å ha en egen markedsføringsavdeling som jobber for oss. De jobber med det de kan og er dyktige til, og vi kan konsentrere oss om det vi kan og er dyktige til.”

Viva Care

Vi bryr oss om den verden vi lever i. Gjennom CSR-arbeidet vårt – Viva Care – ønsker vi å hjelpe dem som ikke er like heldig stilt som oss, og fremfor alt ønsker vi å hjelpe utsatte barn og ungdommer.
Viva Care
Viva Care

Berättarministeriet

”Berättarministeriet” driver skriveverksteder der barn og unge i vanskeligstilte sosioøkonomiske situasjoner kan få uttrykke sin kreativitet. Gjennom sitt engasjement ønsker de å oppmuntre unge mennesker og styrke deres tro på egne evner.

Love Nepal

Love Nepal redder jenter fra et liv som sexslaver og gir dem et trygt hjem samt tilgang til helsetjenester og utdanning. På Viva ønsker vi å dele av det vi har, og vi finansierer et hjem for flere av jentene.

Ung Företagsamhet

Vårt samfunn og vår fremtid bygger i stor grad på initiativ som tas av unge mennesker i dag. Vi ønsker å støtte deres gründervirksomhet. Derfor er vi partner med ”Ung Företagsamhet”.