Tiltale hvert individ på en unik måte.

Det å konvertere og forvandle besøkende til leads er kjernen i markedsføring.

Tiltale hvert individ på en unik måte.

Det å konvertere og forvandle besøkende til leads er kjernen i markedsføring.

Marketing Automation

Marketing Automation er en onlinebasert programvare som gjør at bedriften kan ha full kontroll på dine besøkende og varme dem opp til det er på tide for salgsavdelingen til å løfte. Marketing automation gjør at du kan optimalisere effektiviteten din, skape relevant innhold som gir høyere konverteringsfrekvens og tiltale hvert individ på en unikt måte.

 

Lead Capturing

Når marketing automation-programvaren er installert på nettstedets kildekoden kommer alle de besøkendes fotspor og aktivitet til å registreres om besøkeren har lagt ut noen av opplysningene sine – f. eks. e-postadresse eller arbeidsplass. Opplysningene samles inn ved nedlastning av guider, artikler og ved abonnering på et nyhetsbrev eller lignende. Jo mer informasjon du lykkes å samle om et lead, desto lettere vet du om det er et varmt og relevant lead der du kan ta det neste steget mot handelsvirksomhet.

 

Workflow

Når en besøkende har registrert opplysningene sine, havner den besøkende i en såkalt workflow. Innhold sendes ut via e-post til den besøkende. Hvilket innhold det er, kommer an på hvilken workflow den besøkende har havnet i, som på sin side avgjøres av hva den besøkende har klikket på innledningsvis. Innholdet som den besøkende får i innboksen sin, er relevant og tilpasset for akkurat det individet. Det er også utformet slik at det føles personlig og ikke som en masseutsendelse.

 

Lead scoring

Når den besøkende klikker på e-postene du sender ut, får vedkommende poeng. Hvor mange poeng en besøkende har samlet opp, avgjør om det er et kaldt, lunkent eller varmt lead. Dette er en enkel og effektiv måte å holde rede på hvor den potensielle kunden befinner seg i salgstrakten.

Ønsker du hjelp med marketing automation? Nøl ikke med å ta kontakt!

Vil du ha hjelp med marketing automation? Kontakt oss!