Om Viva Media

Viva Media er et av Nordens største byråer innen digital markedsføring. Våre dedikerte medarbeidere og fornøyde kunder gjør at vi stadig vokser. Vi har kontorer i Kalmar, Oslo og hovedkontor i Uppsala.

Vi er et fullservicebyrå innen markedsføring som ønsker å forenkle livet for kundene våre.

Vi oppnår dette ved å fornye og forbedre kundenes markedsføring der vi tar i bruk strategiske og målbare løsninger som gir økt lønnsomhet. Med fokus på resultat tilbyr vi tjenester innen områder som nettanalyse, søkemedier, display, sosiale medier og nettproduksjon. Vi kan tilby en helhetsløsning eller enkeltløsninger – alltid skreddersydd etter kundens behov.

 

Mennesker + data = sant

For oss i Viva står de myke verdier alltid høyt i kurs. Tross vår kunnskap innen det digitale og vår begeistring for teknologi mener vi at det er folk og mellommenneskelige relasjoner som er det viktigste som finnes. Vi er drevet av data og resultater, men styrt av hjertet. Vi har som mål å ha landets mest fornøyde kunder, noe vi ønsker skal gjenspeiles i vår NPS-score (NPS er et mål for kundetilfredshet. Les mer her). For å nå dit er det en forutsetning at vi har landets mest fornøyde ansatte – disse to går nemlig alltid hånd i hånd.

 

Digital transformasjon

Vi tilbyr digital markedsføring som leder til konvertering. Vi tror på å skape smarte markedsføringsløsninger som forenkler, fornyer og forbedrer hver næringsdrivendes hverdag. Sammen med kundene våre vil vi hjelpe dem i en digital transformasjon, som er nødvendig om virksomheten skal overleve i en digital verden i stadig utvikling. Målet er å alltid hjelpe næringsdrivende til en digital fremgang.

 

Sertifiseringer og partnere

Som et tegn på vår brede kompetanse har vi en rekke sertifiseringer – som kvalitetssikrer og garanterer at vi har den erfaringen som trengs for å ta virksomheten din til neste nivå. Les mer om sertifiseringene våre.