Let's VIVA

Dine digitale håndverkere

Vi bryr oss om kundene våre. Derfor drives vi av å forenkle, fornye og forbedre deres digitale markedsføring. Gjennom å fokusere på kompetanse, strategiske løsninger, kontinuerlig analyse og optimalisering, arbeider vi på en resultatfokusert måte for å nå våre kunders målsettinger.

Hos oss er hjertet like viktig som hjernen, lidenskap er like viktig som kunnskap. Vi tror at drivkraft og innovasjon, sammen med glede og omtanke, skaper en arbeidsplass der alle trives og gir de beste forutsetningene for å ta våre kunders virksomheter til neste nivå! Slik er kulturen vår.

Book et møte i dag
Slik ser vi for oss din markedsføring
Styret vårt
Styret vårt

Fra venstre: Ola Blomberg, Joakim Pops, Nicolas Cohen, Eric Severin, Monica Caneman, Magnus Hasselteg, Henrik Zobal

Styret vårt

Ola Blomberg

Økonomidirektør for Gota Media siden 2005. Han har også erfaring som administrerende direktør, autorisert revisor og feltpilot.

Joakim Pops

Gründer av investerings-selskapet Webrock Ventures. Han har over syv års erfaring hos Schibsted som gründer av Webtraffic og som administrerende direktør for Hitta.se.

Nicolas Cohen

Medgründer og ansvarlig for forretningsutvikling i Viva Media. Han har også vært medgründer og forretningsansvarlig for søkemediebedriften Kenzaku.

Eric Severin

Administrerende direktør i investeringsselskapet ShortCap. Han har også vært adm.dir. for blant annet Plymovent og Poggenpohl Group, og har hatt over femti styreverv.

Monica Caneman

Hun sitter i flere styrer, slik som Fjärde AP Fonden, Com Hem og Schibsted Sverige AB, og hun har hatt ledende roller i SEB i 25 år.

Magnus Hasselteg

Medgründer og administrerende direktør i Viva Media. Før dette var han også med og startet og ledet mediebyrået MediaView og Marknadsmedia.

Henrik Zobal

Medgründer og ansvarlig forretningsanalytiker i Viva Media. Han var tidligere medgründer og adm.dir. for medieselskapet MediaAnalys.