Viva

Vivas kvalitetssikrede leveranse

​​Som et tegn på vår brede og dyptgående kompetanse har vi en rekke sertifikater – noe som kvalitetssikrer det vi leverer, og garanterer at vi har den erfaringen som trengs for å ta virksomheten din til neste nivå. Gjennom sertifikatene våre får vi eksklusiv tilgang til en rekke verktøy og muligheter, slik som kurs, support, beta-testing, kampanjetilbud og mye annet materiell. Sertifiseringene viser at vi arbeider i tråd med den nyeste kunnskapen og de siste metodene innen digital markedsføring.

Microsoft Select Partner

Vi er partnere med Microsofts søketjeneste Bing. Dette gjør at vi kontinuerlig holder oss oppdatert innen annonsering i søketjenestene og applikasjonene deres.

IAB-Partner

Som medlemmer av IAB bidrar vi til at et sunt annonseringsklima etterleves. Sammen med mange andre partnere er vi med og utvikler samt gir råd rundt fremtidens markedsføring.

Viva Media Google Premier Partner

Google Premier Partner

Vi er stolte over å ha samarbeidet med Google i en årrekke. Sertifiseringen garanterer at vi jobber i henhold til de nyeste metodene for annonsering via plattformene deres. Les mer om Google Premier Partner her.

Trustpilot Partner

Et selskaps omdømme på nettet er uhyre viktig. Partnerskapet vårt med Trustpilot innebærer at vi ganske enkelt hjelper kundene våre med å komme i gang med verdens mest innflytelsesrike omdømmeplattform.

Meta Business Partner

Meta Business Partner

Som partner i Meta får Viva unike fordeler som opplæring, support og analyserapporter for å bli enda bedre til å annonsere på Instagram og Facebook.