Rådgivning

Business analysis

Er du ute etter forandring? Tenk nytt! I analysearbeidet vårt finner vi ut av behovene dine og tar deg målrettet fra A til B. Personas, målgrupper, konverteringer , nettsted eller copy – en analyse kan utføres innen mange ulike områder. Hvilken type det enn gjelder, hjelper vi deg fram til de beslutningene som gjør at hver del av virksomheten utvikles og utfyller de andre. Slik vi ser det, er hver virksomhet unik og trenger en skreddersydd analyse som gir helt nye innsikter.

Når analysen er ferdig, setter vi ikke punktum, men heller et komma. For vi sørger for en grundig implementering av analysen og kontinuerlige forbedringstiltak. Når du blir strategikunde hos oss, starter vi alltid med et innledningsmøte der vi diskuterer dine unike behov. Det kan dreie seg om ethvert virksomhetsområde som trenger nye innsikter. Vi anser at det er bedre å være «data informed» enn «data driven» – vi ser på den store sammenhengen i stedet for å stirre oss blinde på tall. Vi utfører hovedsakelig konverteringsanalyse, forretningsanalyse og e-handelsanalyse. Innbefattet i disse rommes mange mindre analyser som kan omhandle posisjonering, merkevare, målgruppe, copy og nettsted – ja, vi kan analysere og forbedre virksomheten din på akkurat det området du trenger.

 

Slik ser analyseprosessen ut

Når vi har funnet ut hvilke behov bedriften din har, utformes analysen, som følges av en gjennomføring der vi tar i bruk research, data og modeller. Deretter presenteres analysen for deg som kunde. Siden følger implementering, testing og optimalisering av analysen, noe som er et løpende arbeid der hovedansvaret ligger hos deg som kunde.

 

Vi stiller de viktige spørsmålene

For å få til en forbedring må man endre måten man gjør ting på. Det lyder kanskje selvinnlysende, men det er ikke alltid så enkelt. Vi kan hjelpe bedriften din med å stille spørsmålene som setter ting i bevegelse. Om vi analyserer en e-handel, stiller vi for eksempel spørsmål som: Forstår brukere og potensielle kunder hva nettstedet handler om og hva bedriften tilbyr? Hvor enkelt/vanskelig er det for brukere å gjennomføre de gjeldende målene for nettstedet? Leder man dem dit på en optimal måte? Hvilke trygghetsfaktorer finnes det på nettstedet? Hvor personlig er nettstedet? Hvilke flaskehalser finnes det?

 

Vi minimerer risikoene

Det er lett å gå i opptråkkede fotspor, men en godt gjennomført analyse gjør at du forstår hva som er viktig for å få til en forandring eller forbedring. Dette gir innsikt rundt hva som trengs å gjøres, hvordan det skal gjøres og hvorfor det bør gjøres. Det kan handle om både små og store endringer, og endringer innebærer alltid et visst mål av risikovillighet. I Viva minimerer vi risikoene ved å sammen med deg som kunde gå igjennom hvilke risikoer ulike valg genererer, samt å stadig jobbe med implementeringen, som vi kontinuerlig tester og forbedrer.

Kontakt oss så forteller vi mer om hvordan vi kan hjelpe akkurat deg med analysen vår!

 

Lectures

 

Vil bedriften din lykkes online? Få flere kunder? Fremme trafikk til nettstedet? Vi har de verktøyene du trenger for å få virksomheten til å blomstre i en digital verden.

I Viva har vi flere hyppig brukte forelesere, blant annet er vår administrerende direktør Arash Gilan én av seks Google Agency-coacher i Europa. Vi har mulighet til å levere inspirerende, kunnskapsrike og givende forelesninger innen hvert markedsføringsområde.

Viva Media har et antall partnere og sertifiseringer som bekrefter at vi holder høyeste klasse innen følgende områder.

• Spesialkompetanse innen Googles analyseverktøy, e-handel- og prissammenligningstjenesten Google Shopping.

 

• De nyeste og mest fremgangsrike metodene for håndtering av YouTube-kanaler.

• Ekspertise innen søkeannonsering, inklusive de beste metodene for å opprette, håndtere og optimalisere Google Ads-søkekampanjer.

• Kontinuerlig oppdatert annonsering i Bings søketjenester og applikasjoner.

Hør fra deg og fortell oss hvilket område du ønsker en forelesning innen, så ordner vi det!

Training

 

Hvilken kunnskap trenger bedriften din ? Hva bør du satse på for å nå forretningsmålene dine? Hvordan får du flere personer til å oppdage det du har å tilby? Den digitale markedsføringen har helt forandret markedet og måten vi kommuniserer med hverandre på.

Viva Media tilbyr opplæringsmuligheter som styrker bedriften din og gir den de rette verktøyene for å møte utfordringer og utvikle seg innen digital markedsføring.

Være seg det handler om Google Analytics, søkemotoroptimalisering, sosiale medier, SEO, SEM, lederskap eller å skrive for nettet – har våre 100 dedikerte eksperter en gullskatt av kompetanse og erfaring. Vi skreddersyr opplæringspakker for det formål du måtte ha.

 

 

I arbeidet vårt fokuserer vi på kundereisen i en bedrifts samtlige kanaler. Med oss kan du finne ut av ditt neste steg i din digitale transformasjon og oppnå fremgang i et digitalt marked som er i stadig utvikling.

Kontakt oss så forteller vi mer om våre skreddersydde opplæringsmuligheter.

Hvordan vil du ta del i Vivas kompetanse?

Viva Medias personvernpolicy