Vivas kvalitetssikret leveranse.

Som et tegn på vår brede kompetanse innehar vi en rekke sertifikater som kvalitetssikrer leveransen vår og garanterer at vi har den erfaring som trengs for å ta virksomheten din til neste nivå. Gjennom sertifiseringene våre får vi eksklusiv tilgang til en rekke goder som kurs, support, muligheter til å beta-teste, kampanjetilbud og flere andre verktøy. Sertifiseringene bekrefter at vi jobber i henhold til den nyeste innsikten og metodene for digital markedsføring.

Google Premier Partner

Vi er en Premier Google Partner og er stolte over vårt samarbeid med Google. Sertifiseringen garanterer at vi arbeider i henhold til den nyeste kunnskapen og metodene for annonsering via Google. Les mer om Premier Google Partner.

Google Shopping

Vår sertifisering som Google Shopping Certified Consultants garanterer ekspertise innen annonsering hos netthandels- og prissammenligningstjenesten Google Shopping.

Google Analytics Certified Partner

Som Google Analytics Certified Partner har vi spesialkompetanse innen Googles analyseverktøy og kan tilby rådgivning og opplæring for bedrifter.

Adwords Certified

Sertifiseringen viser til kunnskap i søkeannonsering, deriblant opprettelse, håndtering og optimalisering av Adwords-søkekampanjer.

Bing

Vi er partner med Microsofts søketjeneste Bing. Dette gjør at vi kontinuerlig holder oss oppdatert når det gjelder annonsering i søketjenestene og applikasjonene deres.

Facebook Perferred Partner

Facebook Marketing Partner

Vi spesialiserer oss i annonsering på Facebook  og Instagram. Med denne sertifiseringen er vi alltid oppdaterte på nye produkter. I tillegg gir vi av vår egen kunnskap tilbake til Facebook for at de kan utvikle sin familie av apper.