Spis & Kaminboden

Et gnistrende godt samarbeid

Spis & Kaminboden har i de siste sju årene vært Sveriges største leverandør av kaminer og vedkomfyrer. Det er en liten familiebedrift som har vært etablert siden 2002. I 2015 ble de kunder hos Viva.

60 %

Så mye økte konverteringene i 2017 sammenlignet med 2016.

2017

Året da den totale trafikken økte med 13,46 % sammenlignet med 2016.

100 000

Drøyt så mange nye besøkende hadde nettstedet deres i løpet av 2017 – en økning på 16,67 % sammenlignet med året før.

Behov

De trengte hjelp med å øke salget og bli mer synlige på nettet for å fremme handelen. Siden de er en mindre familiebedrift, har de ikke mulighet til selv å jobbe med den digitale markedsføringen. Bedriften trengte en skreddersydd blanding av markedsføringsmetoder som sikret deres markedsposisjon.

 

Vivas løsning

Arbeidet med SEO (søkemotoroptimalisering) økte bedriftens synlighet i søkestrømmen i Google og Bing. Spis & Kaminbodens nettsted ble optimalisert og Viva brukte relevante søkeord som gjorde at nettstedet fikk større organisk spredning i søkemotorene.

Google Adwords (søkeordsmarkedsføring), der man betaler for at annonser skal vises i Google, var også en av de tjenestene som skapte flere konverteringer for Spis & Kaminboden.

Viva anvendte seg av markedsføring i form av Google Adwords Display og Viva Display. Det ble også arbeidet hyppig med bannerannonsering, rekkevidde og programmatiske kjøp.

Synergien mellom ulike markedsføringsmetoder som passet Spis & Kaminboden, skapte en effektiv og velfungerende digital markedsføring.

Etter at vi henvendte oss til Viva Media, har vi opplevd en stadig stigning i salgstall og økning i antall besøk på hjemmesiden. Vi er kjempefornøyde!

Peter & Erika Bengtsson

Spis & Kaminboden

Viva Medias personvernpolicy