Hvor er dine kunder?

Uansett om du vil nå ut lokalt, nasjonalt, internasjonalt eller har en e-handel
har vi løsningene som er skreddersydde for å nå dine mål.

Velg din kategori nedenfor.

E-commerce

Å drive og markedsføre en e-handel innebærer et kontinuerlig tidkrevende arbeid med å tilpasse strategi og nettsted for å matche kundenes kjøpsvaner. Vi hjelper med enn 600 e-forhandlere med å nå rette personer med rett budskap til rett tid. Vi overvåker, tilpasser og optimaliserer kampanjer og nettbutikker for å generere flere kjøp og nå kundenes målsettinger. Dette gjør vi samtidig med at kundene våre alltid beholder full kontroll og eier sine egne kontoer.

Vanlige spørsmål fra e-forhandlere

  • Hva gjør man om AdWords-kampanjen ikke er lønnsom?
  • Hvordan får man kampanjer i Google og i sosiale medier, slik som Facebook, Instagram og YouTube, til å samvirke med hverandre?
  • Hvordan oppnår man nøkkeltallene for e-handelen?
  • Hvordan kan man forbedre nettstedet slik at flere besøkende blir til kunder?

Vi forteller gjerne om hvordan vi jobber med dette daglig og hvordan vi kan hjelpe deg.

Book et møte

Eller ring oss på 21 37 70 75

Kunder
AM SYSTEM

”Viva Media håndterer i dag 80 % av markedsføringen vår. De driver oss fremover som bedrift og det føles virkelig som om Viva bryr seg om AM Systems.”

Kunder
ServiceFinder.se

”Viva Media er et stort selskap, men det er sjelden jeg legger merke til det på grunn av deres personlige kontakt og forståelse for vår forretningsdrift.”

Kunder
Sollentuna Bildemontering

”Viva Media besitter den kompetansen som vi har manglet. Når har vi en strategi og en medieplan. Vi har en medspiller som vi kan rådføre oss med når vi skal nå ut i ulike kampanjer.”