Norge - Viva Media

Viva er Google Premier Partner

Google
Thomas Lillebror Finne Viva Media
Publisert , siste oppdatering

Vi har oppnådd topp 3 % og blitt Google Premier Partner i år også! Google Partners-programmet har gjennomgått betydelige endringer i forkant av 2022 – blant annet ved å omdefinere hva Premier Partner-statusen innebærer – gjennom nye og avanserte krav og nye Premier Partner-fordeler som sikrer bedriftene vekst og fremgang med Google Ads.

 

Nå i februar anerkjente Google prestasjonene til partnere som har utmerket seg innen digital markedsføring, over hele verden – ved å gi dem Premier Partner-status i forbindelse med det nye Google Partners-programmet.

 

Vi er med i en eksklusiv gruppe av Premier Partners-bedrifter i Google Partners-programmet. Dette programmet er laget for annonsebyråer og tredjeparter som administrerer Google Ads-kontoer på vegne av andre merkevarer eller virksomheter. Formålet er å styrke bedriftene ved å tilby dem nyskapende verktøy, ressurser og brukerstøtte, slik at de kan hjelpe kundene sine med å lykkes og utvikle seg på nettet.

 

 

 

«Vi ønsker å gratulere Premier Partner-bedriftene, som er blant de 3 % av Google-partnerne som gjør det best i Norge. Disse bedriftene utmerker seg fordi de er opptatt av å utvikle produktkunnskapen sin, bygge opp nye kundeforhold og skape vekst for kundene sine. Vi ser frem til å støtte dem videre i arbeidet med å hjelpe kundene sine med å lykkes på nettet.»

– Davang Shah, seniordirektør for Google Ads Marketing

 

 

Vi er stolte av å igjen nå Premier Partner-status og dette er en viktig del av vår vei videre!