Man får bare én sjanse til å gjøre et førsteinntrykk.

Her i Viva Media hjelper vi deg med å optimalisere dine eide medier; alt fra nettsted, video og bannere.

Man får bare én sjanse til å gjøre et førsteinntrykk.

Her i Viva Media hjelper vi deg med å optimalisere dine eide medier; alt fra nettsted, video og bannere.

Webbproduktion

Når vi bygger er nettsted, skaper vi det helt fra bunnen av og anvender oss av WordPress, verdens største CMS-verktøy. Vi skreddersyr alltid nettstedet etter dine unike behov, og helt fra starten sørger vi for at nettstedet har riktige forutsetninger for å kunne bli søkemotoroptimalisert. I tillegg til nettsteder kan vi forsyne deg med kvalitativt innhold – hvilket innhold du enn måtte trenge.

Nybygging eller renovering?

Trenger du et mer moderne nettsted som tiltaler målgruppen din på en mer effektiv måte? Eller vil du opprette et helt nytt nettsted? Vi i Viva hjelper deg gjerne. Her er noen av det du kan få hjelp med:

• Opprette et helt nytt nettsted fra grunnen

• Oppdatere deler av ditt nåværende nettsted

• Konvertere nettstedet ditt til WordPress.

• Optimalisere ditt nettsteds synlighet i søkemotorer (SEO)

• Registrere & administrere domenenavnet ditt

• Opprette og administrere webbhotelltjeneste for nettstedet ditt

• Håndtere internettnærværet ditt i sin helhet

Nettsted med WordPress

Når du gir oss i oppdrag å bygge nettstedet ditt, gjør vi det gjerne i WordPress, en programvare med åpen kildekode der vi kan fullende din virksomhets hjemsted på nettet. Her finnes det ubegrensede utviklingsmuligheter. Det er enkelt å være synlig på Google, det finnes mulighet til nettbutikk og blogg, og det er enkelt for deg som fortsatt skal håndtere siden, å enkelt skape akkurat det innholdet du ønsker, samt å gjøre endringer. Vi hjelper kunder i hele Sverige med å opprette nettsider i WordPress, produksjonen foregår på kontoret vårt i Uppsala.

 

Ta kontroll over nettstedet ditt

Eide medier er grunnlaget for markedsføringen din. Det er et verdifullt verktøy for å bygge langsiktige relasjoner til de kunder som alt eksisterer og de som vil bli kundene dine i fremtiden. Eide medier er medier, data og innhold som skjer på kanaler eller plattformer som tilhører merkevaren din. For eksempel nettsted, blogg, sosiale medier, nyhetsbrev eller app. Vi i Viva vil hjelpe deg å ta kontroll over dine eide medier, slik at besøk fra for eksempel ulike markedsføringskampanjer virkelig konverterer.

 

Et nettsted som er klart for SEO

Viva har lang erfaring med søkemotoroptimalisering (SEO) og når vi bygger nettstedet ditt, påser vi alltid at det helt fra starten av har de riktige forutsetningene for å kunne benytte seg av SEO. Blant annet forbereder vi ulike undersider for hver tjeneste og ulike typer av innhold på nettstedet for at det ikke skal forvirre Google og gi deg dårligere resultat. Vil du at vi kontinuerlig søkemotoroptimaliserer nettstedet ditt, kan du enkelt anskaffe dette, siden søkemotoroptimalisering er et fortløpende arbeid som trenger kontinuerlig vedlikehold.

Vil du ha hjelp med dine eide medier? Ta kontakt!